Categories
My Links
Generalna
Što je Agloco?
mojagloco | 25 Novembar, 2007 18:42
To je sistem koji naplaćuje prikazivanje reklama u svom viewbaru (oglašivačima i online prodavačima) i te novce  daje osobama koje te reklame  gledaju - vama!

 


Kako da ja zaradim?
 Postanite član, downloadirajte Viewbar te surfajte kako i do sada! Nije potrebno da mijenjate svoje navike!
 Viewbar će nadgledati vaše surfanje i prema tome prikazivati reklame. Bit ćete plaćeni za svaki sat u kome je Viewbar upaljen dok surfate  (do pet sati u mjesecu). Ali ovo nije jedini način zarade, jer također ćete dobiti postotak za surfanje sati vaših prijatelja, koje ste uključili u  AGLOCO.

Kako da zaradim novac i dionice? 
 Prije svega prijavite se i radite na internetu isto ono što ste i do sada radili. Jednom kada instalirate viewbar program sam prati koliko ste  vremena na internetu i za to vas plaća. No, prvi korak je upisivanje. a to je jednostavan i besplatan proces. Ako još upišete i svoju rodbinu i  prijatelje bit ćete dodatno plaćeni.

Kako da pozovem prijatelje da se pridruže AGLOCU?
 Kada se ukljčite u AGLOCO, primit će te vaš ID i vaš vlastiti link za pristupanje AGLOCO. Vaši prijatelji samo trebaju pratiti taj link i pridružiti  se. Tako ćete zaraditi više sa svakim prijateljem koga uputite. Čak ćete prikupiti profit za prijatelje vaših prijatelja, sve do petog nivoa.

Zašto trebam zvati druge da se uključe?
 Što imate više referrala više ćete zaraditi , a osim toga i vaš tim više vrijedi.

Kako radi referral sistem?
 Agloco vam plaća postotak kada vaši prijatelji ili rodbina koji su se preko vas upisali surfaju internetom. To su direktni referrali. Isto tako  AGLOCO vas plaća i kada referali koje su upisali vaši referrali surfaju. To ide do 5 stupnjeva. Nema ograničena koliko referrala možete upisati.

Pa da li je AGLOCO još jedan "lanac sreće"?
 Ne, nije. Osnovni pokretač ovoga programa je veliki broj učesnika. AGLOCO je besplatan, pa ne može biti "lanac sreće".

Kako da znam da se ne radi o jos jednoj prevari?
 Prevare se obično ne osnivaju od strane 15 ljudi, uključujući 8 Stanford MBA, koji imaju partnere u Univerzitetima kao sto su Stanford,  Michigan, itd. te kompanijama kao sto su IBM te Wikia.

Dali moram nešto platiti?
 Ne članstvo u AGLOCU je potpuno besplatno. Nikad nećete morati ništa kupiti niti prodavati.


Hoću li moći surfati na unaprijed odabranim stranicama (kao u auto-surf programima)?
 AGLOCO se brine o tome da korisnici ne trebaju mijenjati svoje navike surfanja. Kada surfate sa Viewbarom koji je uključen, radite sve što bi  radili kada je isti isključen.

 Pa odakle novac dolazi?
 AGLOCO zarađuje novac za svoje korisnike tako što prodaje reklame koje se prikazuju na Viewbaru, kroz različite podružne programe i  redirekcije na tražilice.

 Da li ovo stvarno radi?
 Da! Sličan sistem je već bio u toku 2000. godine, ali je doživio slom u dot-com krahu 2001. godine, zbog nezrelosti samog interneta te  nedostatka modernih marketiških sistema. Pored svega, ipak je isplatio više od 100 miliona $ svojim korisnicima.

Kada ću moći prodati svoje dionice?
 Čim AGLOCO izađe na burzu članovi će moći prodavati svoje dionice

Koliko će vrijediti moje dionice?
 Vrijednos dionica u izravnoj je vezi sa vrijednosti kompanije. Što više bude članova to će više vrijediti dionice. Upravo smo u procesu izlaska  na Londonsku burzu pa će samo tržište odrediti vrijednost dionica.

Zašto AGLOCO daje 100% svojih dionica članovima?
 AGLOCO vjeruje da bi internet trebao biti u vlasništvu svih nas koji surfamo internetom.


 Što je sa sigurnosti? Ne bih želio da moj e-mail bude prodan nekim kompanijama koje se bave prevarom.
 AGLOCO ima jednu od najboljih Polica Privatnosti (Privacy Policies). Pored toga što imamo specialno osiguranje, postoje predsjedavajući te CPO  (Chief Privacy Officer) čiji posao je samo da zaštite privatnost podataka AGLOCO korisnika!

Mogu li imati više računa?
 Članstvo u AGLOCU je određeno tako da svaka osoba može imati samo jedan račun.. Ukoliko otvorite više računa na različita imena reskirate  da budete diskvalificirani.

 Mogu li koristiti više računala?
 
Viewbar možet instalirati na više računala i dobit ćete kredite bez obzira sa koga računala surfate, ali ne smijete koristiti viewbar simultano sa  više računala

Ovo zvuči predobro da bi bilo istinito!
 Svjesni smo i mi toga, ali šta možete izgubiti? Ne morate uložiti ništa osim vašeg vremena da regrutirate nove članove. Ovo je ništa ako se  usporedi sa privilegijama koje dobivate tako što će te biti član AGLOCO.


Dali mogu prekinuti članstvo?
 Članstvo nije obvezujuće i možete ga prekinuti kad god to poželi
te. Možete se iznova uključiti, ali bez prije akumuliranih sati i referrala.link

 #